image
Sursa foto: Profimedia

David de Gea ar putea reveni în Premier League, dar nu la Manchester United

David de Gea (33 de ani) a părăsit-o în vară pe Manchester United, după 12 sezoane petrecute la formația de pe Old Trafford.

Chiar și la 5 luni distanță de la producerea acestei despărțiri, goalkeeperul a rămas fără angajament, întrucât niciun club nu s-a arătat dispus să plătească salariul ridicat pe care goalkeeperul iberic îl solicită.

Dar, în urma ultimelor evenimente întâmplate, se pare că David de Gea ar putea fi acontat chiar de clubul de fotbal considerat cel mai bogat din lume.

Potrivit celor de la Daily Mail, oficialii lui Newcastle ar lua în considerare să-i facă o ofertă lui David de Gea, după ce portarul titular al ”Coțofenelor”, Nick Pope (31 de ani), s-a accidentat la umăr în partida pe care formația pregătită de Eddie Howe a câștigat-o cu Manchester United, scor 1-0. Sursa citată anterior scrie că, în urma acestei lovituri, portarul englez ar urma să lipsească de pe teren aproximativ 4 luni.

Astfel, dacă oficialii lui Newcastle îi vor îndeplini cerințele financiare, David de Gea s-ar putea întoarce în Premier League, de data aceasta ca adversar al ”Diavolilor”.

În decurs de 12 sezoane, goalkeeperul a evoluat în 545 de partide și a reușit să pună umărul la ultimul titlu câștigat de ”Diavolii Roșii”, la finele sezonului 2012 / 2013.

În afară de Nick Pope, Newcastle îi mai are în lot ca portari pe Martin Dubravka (34 de ani), Loris Karius (30 de ani) și Mark Gillepsie (31 de ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: