Kaka este convins că poate readuce echipa în fazele importante ale competiţiilor europene.

"Nu știu când, dar în viitorul apropiat sigur am să revin la AC Milan. E ca şi cum m-aş întoarce acasă. Cred că sunt potrivit pentru o poziţie în conducere. Prin cursurile pe care le-am urmat, pot să ajut echipa să revină în top. În toţi aceşti ani m-am interesat de ce s-a întâmplat la club", a declarat Kaka, citat de Gazzetta dello Sport.

Kaka, unul dintre cei mai iubiţi străini din istoria clubului milanez, a avut un mesaj şi pentru fani. "Staţi liniştiţi, în curând va începe o poveste frumoasă", a încheiat mijlocaşul.

Brazilianul a evoluat pentru AC Milan între anii 2006 - 2009 şi 2013 - 2014. Kaka este ultimul fotbalist care a reuşit să cucerească Balonul de Aur, înainte ca dominaţia lui Cristiano Ronaldo şi Messi să înceapă.

Kaka s-a retras în ianuarie, la 35 de ani, după trei sezoane petrecute în MLS, la Orlando City. Brazilianul a mai jucat pentru Sao Paulo și Real Madrid.

În 2009, după ce Manchester City nu s-a înțeles cu AC Milan, Kaka a ajuns în vară la Real pentru 56 de milioane de euro, iar după 4 ani a revenit la Milan pentru 10 milioane de euro.