image
Sursa foto: Getty Images

Un jucător de la Barcelona, testat pozitiv la COVID-19 de 26 de ori! Calvarul s-a încheiat în weekend

Sergi Roberto (28 de ani), fundașul celor de la FC Barcelona, a revenit pe teren în weekendul trecut, la meciul cu Athletic Bilbao (2-1), după mai bine de două luni de pauză.

Internaționalul spaniol a suferit o accidentare la meciul cu Atletico Madrid (0-1), din 21 noiembrie, iar la 2 decembrie a fost depistat cu noul coronavirus, potrivit informațiilor furnizate de club.

De la acel moment, Roberto a fost testat pozitiv de nu mai puțin de 26 de ori, astfel că a fost nevoit să se recupereze acasă, nu la baza clubului, cu ajutorul echipamentului pus la dispoziție de Barcelona, susține jurnalistul Xavier Campos, citat de Mundo Deportivo.

Între timp, Sergi Roberto s-a recuperat după accidentarea la coapsă, iar testul cu numărul 27 a avut rezultat negativ, astfel că Ronald Koeman l-a putut folosi timp de aproximativ 25 de minute la meciul cu Athletic Bilbao.

Din cauza problemelor de sănătate, Sergi Roberto a jucat în doar 11 meciuri la Barcelona în acest sezon, reușind un gol și două pase decisive. Sezonul trecut, fundașul evolua în 39 de partide.

Roberto este un produs al academiei Barcelonei, promovat la prima echipă în 2013. Printre trofeele cucerite de el se numără Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: