image
Sursa foto: Profimedia

Ce au scris jurnaliștii spanioli după ce Maroc a eliminat trupa lui Luis Enrique de la Cupa Mondială din Qatar

Spania s-a oprit în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, după ce Maroc s-a impus în urma executării loviturilor de departajare.

Imediat după ce Spania a fost eliminată de la Mondial, jurnaliștii iberici au publicat primele titluri în presă. Aceștia au taxat lipsa de inspirație a elevilor lui Luis Enrique la loviturile de departajare, acolo unde au ratat de trei ori.

"Maroc ne trimite acasă" - Marca.

"Ce păcat! Spania moare ca în Rusia" - AS.

"Spania spune la revedere la loviturile de departajare și Maroc face istorie" - Mundo Deportivo.

"Spania ratează cele trei lovituri de departajare și pleacă din optimi" - Sport.es

La scurt timp după eliminarea Spaniei de la turneul final, Luis Enrique a oferit primele sale declarații. Selecționerul ibericilor și-a asumat întreaga responsabilitate și a spus că va discuta despre viitorul său pe banca "Furiei Roja" săptămâna următoare.

"Ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost vina mea. Îmi asum întreaga responsabilitate. Vreau să le cer scuze fanilor... Săptămâna viitoare vom vorbi despre viitorul meu.

Mi-ar plăcea să-mi continui toată viața în echipa națională, dar trebuie să mă gândesc și să reflectez la ceea ce este mai bine pentru mine și pentru Spania, dar acum nu este momentul", a spus Luis Enrique.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: