image
Sursa foto: Getty Images

Pune ceva pe tine! Fotografia controversată a actriței din Fast & Furious, ștearsă de pe Instagram

Gina Carano (38 de ani) este un personaj cunoscut în SUA. Fostă actriță în ”Fast & Furious 6” sau ”Deadpool”, prezentatoare de televiziune și una dintre cele mai de succes luptătoare MMA, Carano duce acum o luptă bizară cu rețeaua Instagram.

Americanca născută în Dallas a postat o fotografie complet nud, cu mesajul ”Libertatea e sexy”. Poza a fost însă ștearsă de administratorii Instagram.

Gina Carano s-a înfuriat când a văzut asta și a reacționat pe contul ei de Twitter.

”Deci, asta înseamnă să fii cenzurată fără motiv. Poza a fost ștearsă de Instagram. Sunt știri mai importante astăzi în lume, dar ce au făcut e o tâmpenie.

Întreaga postare era despre libertatea de exprimare. Nu încălca nicio regulă. Ironic”, a scris ex-sportiva.

Tweet-ul ei a primit peste 5.000 de aprecieri, 270 de share-uri și multe, multe comentarii. Majoritatea i-au dat dreptate actriței și și-au declarat susținerea pentru ea, amendând cenzura de pe Instagram.

Gina Carano a primit și reacții contra, cum a fost cea a lui Renzo Gracie, fost luptător UFC. Acesta i-a transmis americancei că e suficient de frumoasă încât să nu posteze ”poze sexy”.

Pune-ți niște haine pe tine. Nu ai nevoie de asta. Ești printre cele mai frumoase femei pe care le-am văzut. Și asta te face unică”, i-a transmis luptătorul.

Potrivit regulilor Instagram, nuditatea este interzisă pe această platformă. ”Știm că există momente în care oamenii doresc să împărtășească imagini nud, de natură artistică sau creativă, dar din mai multe motive, nu permitem nuditatea pe Instagram”, se arată în regulile rețelei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: