image
Sursa foto: Spitalul Republican

Una dintre cele mai mari companii de creditare din RM a donat 100.000 de lei Spitalului Republican

Iute Credit Moldova a donat 100.000 de lei Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din capitală, pentru a susține cadrele medicale și pacienții afectați de COVID-19.

„Republica Moldova, ca și alte țări ale lumii, trece printr-o perioadă dificilă. Este poate testul solidarității, a responsabilității și a consolidării pentru fiecare din noi. Totodată, în numele echipei Iute Credit ne exprimăm în mod special recunoștința față de cadrele medicale, care acum sunt cei care țin piept, zi și noapte, pandemiei care a afectat și țara noastră”, declară Lilian Guzun, CEO Iute Credit Moldova.

Adițional, la sprijinul oferit cadrelor medicale, Iute Credit a decis să se solidarizeze și cu clienții săi, astfel persoanele care întâmpină dificultăți în rambursarea creditului sunt îndemnate să achite în limita posibilităților.

„Și siguranța financiară a clienților noștri în această perioadă de încercare este o prioritate pentru noi. În acest sens, am decis să oferim sprijin maxim în plină pandemie de COVID-19, iar persoanele care întâmpină dificultăți în rambursarea creditului, îi îndemnăm să achite în limita posibilităților, pentru a-și păstra stabilitatea financiară și siguranța în ziua de mâine”, a mai adăugat Lilian Guzun.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: