image
Sursa foto: jurnal.md

11 loturi adjudecate la licitația organizată astăzi de primăria Chișinău; Cel mai scump lot a costat 95 de milioane de lei

Primăria Municipiului Chișinău informează că astăzi, în cadrul licitației funciare cu strigare, au fost adjudecate 11 loturi, din cele 16 expuse, în sumă totală de 133,15 milioane de lei.

Cel mai scump teren solicitat la concurs (cu suprafața de 0,75 ha) a fost adjudecat la prețul de 95 milioane de lei, cu destinația: ansamblu rezidențial, zona C2-R6, din bd. Renașterii Naționale. Prețul stabilit inițial a fost de 50 de milioane de lei.

Alte terenuri au fost adjudecate la prețuri de: 18 milioane de lei (cu suprafața de 1,65 ha, pentru construcție locativă, zona R3, str. Dragomirna); 10,5 milioane, pentru obiect compatibil cu zona S, suprafața – 1 ha, str. Vadul lui Vodă; 2,4 milioane de lei, teren cu suprafața de 0,05 ha, pentru construcție locativă, zona R3, str. Nichita Smochină; 2,22 milioane lei pentru lot cu suprafața de 0,7 ha, str. Valea Bâcului, destinația – obiect compatibil cu zona C7 etc.

primăria menționează că loturile rămase nesolicitate vor fi expuse spre vânzare la licitațiile următoare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: