image
Sursa foto: Profimedia

Manchester City, amendată după ce Erling Haaland&co au protestat vehement la adresa arbitrului Hooper

Manchester City a remizat pe teren propriu în compania celor de la Tottenham, scor 3-3, în runda cu numărul 14 din Premier League.

Finalul a fost unul ”incendiar”, după ce Jack Grealish a scăpat singur cu portarul advers în minutele de prelungiri. Arbitrul Hooper a făcut semn că lasă legea avantajului, iar apoi a întors faza și a acordat lovitură liberă în favoarea ”Cetățenilor”.

Erling Haaland și-a ieșit din minți și a protestat vehement la adresa arbitrului, alături de colegii săi. Din cauza protestelor, Manchester City a fost amendată de Federația Engleză de Fotbal, potrivit The Athletic.

”Manchester City a încălcat regula FA E20.1, după ce jucătorii l-au înconjurat pe oficialul meciului în timpul partidei din Premier League împotriva lui Tottenham Hotspur, duminică, 3 decembrie 2023.”, au notat englezii.

Manchester City poate face apel până joi, 7 decembrie. Dacă va fi găsită vinovată și după apel, echipa lui Pep Guardiola va primi o amendă de aproximativ 90.000 de euro, mai scrie sursa citată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: