image
Sursa foto: Getty Images

Condiții ”vitrege” pentru Sergio Ramos în izolare: ”Copiii l-au închis în cameră și nu găsim cheia!”

Sergio Ramos a fost testat pozitiv la COVID-19 și se află în izolare acasă, alături de soție și cei patru copii.

Pilar Rubio, partenera de viață a căpitanului de la Real Madrid, a recunoscut că măsurile de protecție luate în familie după testul pozitiv al lui Sergio Ramos sunt dure.

”Avem un protocol, eu port trei măști și mănuși. Nu vreau să iau virusul, pentru că am multe lucruri de făcut. Eu sunt bine, copiii sunt bine, toți ne-am făcut teste și au ieșit negative. Până acum, totul bine, totuși, există o frustrare că nu putem ieși”, a recunoscut Pilar Rubio, potrivit AS.com.

De asemenea, soția lui Sergio Ramos a dezvăluit o anecdotă din izolare, cu fundașul central al lui Real Madrid și copiii în prim plan: ”Sergio e într-o cameră închisă. Ce s-a întâmplat este că a fost închis înauntru de copii și nu mai găsim cheia”.

Testul pozitiv a venit într-o perioadă în care Sergio Ramos nu putea evolua pentru Real Madrid, din cauza unei accidentări suferite la echipa națională.

Real Madrid nu a acuzat, însă, lipsa căpitanului din echipă, reușind în ultima săptămână să obțină calificarea în semifinalele Champions League, după 3-1 în dublă manșă cu Liverpool, și să câștige El Clasico împotriva Barcelonei, 2-1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: