image

Care criză? Manchester United pregătește cele mai scumpe transferuri din istorie. 400 de milioane de euro pentru 3 staruri

Criza provocată de coronavirus pare să nu-i deranjeze pe cei de la Manchester United. "Diavolii" ar putea da o triplă lovitură în vară, iar fostul star de pe Old Trafford, Rio Ferdinand, susține că United ar face o afacere bună dacă i-ar aduce pe Jadon Sancho și Harry Kane. În plus, pe listă mai este și Saul Niguez.

"Harry a fost mereu timid și reținut, dar a lansat câteva bombe. El tot așteaptă ca visul lui Spurs să se materializeze, dar nu s-a întâmplat asta. Este frustrat. Credeți că Harry ar fi fericit, împlinit și satisfăcut dacă înscrie goluri și bate recorduri, dar nu câștigă trofee până la finalul carierei? Nu. Va fi supărat și devastat.

Cred că acea declarație vrea să însemne că Harry e pe picior de plecare, vrea să câștige trofee, iar asta va alerta cluburile. Știu că Manchester United o să se implice în asta, pentru că acest tip de jucător e perfect pentru ei. Sunt convins că Juventus va intra în negocieri și la fel și Real Madrid. Va pleca pe o sumă imensă, 145 de milioane de euro, la valoarea de azi a pieței", a spus Rio Ferdinand, care a fost cel mai scump fundaș al planetei când a ajuns la Manchester United.

În ceea ce-l privește pe Kane, aceasta nu a exclus posibilitatea de a părăsi echipa, atunci când a fost întrebat. Mai mult, atacantul chiar a fost destul de vehement și a dat de înțeles că trofeele îl pot ține în continuare la echipă.

"Sper să câștig și câteva trofee. Iubesc mult echipa asta, am iubit-o mereu, dar nu voi rămâne aici dacă văd că nu progresăm ca echipă. Nu voi sta doar așa, de dragul echipei", a fost declarația lui Harry Kane.

Rio Ferdinand face lobby și pentru Jadon Sancho, despre care crede că merită tricoul cu numărul 7. Oficialii Borussiei Dortmund chiar au spus că nu se opun transferului, cu condiția de a obține prețul dorit. În plus, puștiul-minune al Borussiei chiar ar fi confirmat, neoficial, mai ales că "diavolii" îi oferă legendarul tricou cu numărul 7.

"S-a vorbit de United, de Chelsea și PSG, dar cred că United e locul perfect pentru el, pentru că sunt subiectiv. Rashford, Martial, Kane, Sancho, asta va intimida multe echipe chiar înainte de fluierul de start. Cu siguranță! Sigur că trebuie să poarte numărul 7. Dacă o face, va trebui să rămână acolo pentru următorii 10 ani. Asta cere acel tricou.

E un jucător cu un potențial uriaș și s-ar vinde cu peste 112 milioane de euro. Cumperi pe cineva pentru 10 ani la club. E o sumă imensă, iar eu aș l-aș lua și aș risca. Are acel factor X, are talent, ritm și încântă lumea. Dacă te duci la Real, Barca, United, acele stadioane vor spectacol și să ridici lumea în picioare. Sancho este acel gen. Are tot potențialul să fie un superstar absolut uriaș, aduce curtea școlii pe stadion", a explicat Rio Ferdinand.

Saul Niguez este o altă țintă a celor de la Manchester United. Una costisitoare, de asemenea. "Șeful cel mare" de pe Old Trafford, Ed Woodward, este încrezător că îl poate aduce de la Atletico Madrid, însă prețul său este de 151 de milioane de euro.

Woodward se gândește că mijlocașul ar veni în locul lui Paul Pogba, iar astfel echipa ar avea de unde să plătească pentru el. Cu cel puțin 100 de milioane de euro luați pe Pogba, Woodward e convins că United poate să adauge diferența.

"Diavolii" l-au monitorizat intes pe jucătorul lui Diego Simeone, iar dacă va plăti acea sumă de peste 150 de milioane de euro, Niguez va deveni cel mai scump jucător din istoria "diavolilor".

Citeşte mai mult despre

comentarii: