image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, gest de mare campion pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria! Ce a făcut starul lui Al-Nassr

Cutremurele care au lovit Turcia și Siria la începutul lunii februarie au mișcat o lume întreagă, iar o multe staruri din lumea fotbalului nu au stat deoparte.

Imediat după seimele care au lovit Turcia și Siria, starurile din lumea fotbalului s-au unit și au ajutat cum au putut victimele catrastrofelor naturale.

Fundașul turc de la Atalanta, Merih Demiral, a demarat o acțiune de strângere de fonduri pentru victimele catastrofei. Acesta a scos la licitație tricouri rare, cu autograf, printre care s-a numărat și cel al lui Cristiano Ronaldo.

Conform Daily Mail, Cristiano Ronaldo a făcut mai mult decât să doneze un tricou semnat. De fapt, lusitanul de la Al-Nassr a trimis un întreg avion plin cu provizii pentru victimele cutremurelor.

Ronaldo a plătit pentru corturi în care oamenii rămași fără locuințe se pot adăposti, pentru alimente, perne, pături, paturi, mâncare pentru bebeluși și lapte, dar și pentru medicamente și alte necesități.

Nu este pentru prima dată când Cristiano Ronaldo face astfel de gesturi. În trecut, portughezul a plătit 83 de mii de dolari pentru un copil care avea nevoie de o operație pe creier. De asemenea, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a donat 165 de mii de dolari pentru un centru din Portugalia care se ocupă de bolnavii de cancer.

Totodată, în timpul pandemiei de coronavirus, portughezul a donat un milion de lire sterline spitalelor din Portugalia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: