image
Sursa foto: Instagram

Ronaldo și Georgina, vacanță de lux chiar în Arabia Saudită. Suma uriașă plătită pentru o noapte de cazare

Ronaldo (38 de ani) a profitat se pauza din campionatul în care evoluează și a fost alături de familie pentru câteva zile de vacanță într-o locație exclusivistă din Arabia Saudită.

Ulterior a revenit la Riyadh pentru o Gală de Box la care a dezvăuit că boxul este al treilea său sport favorit.

Probabil că CR7 și partenera sa, Georgina, au împletit utilul cu plăcutul și au făcut o reclamă importantă unei ramuri căreia Arabia Saudită îi o o importanță din ce în ce mai mare.

Cristiano a încheiat prima parte a sezonului cu Al Nassr pe locul 2, cu 40 de puncte, la 10 puncte distanță de liderul Al Hilal, care are, însă un meci mai mult.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au bucurat de un sejur la complexul exclusivist Banyan Tree AlUla, situat în deșertul Arabiei Saudite . O zonă exclusivistă, unde o noapte de cazare costă între 8.000 și 10.000 de euro pe noapte.

Statiunea se remarca prin facilitățile luxoase si serviciile premium. Nu au fost dezvăluite detalii despre activitățile pe care cuplul le-a desfășurat în timpul evadării lor, mediul natural al locului sugerează un amestec de relaxare și aventură, notează infobae.com.

Arabia Saudită s-a poziționat ca unul dintre principalii investitori în dezvoltarea turismului de lux, ca parte a strategiei sale economice de diversificare a veniturilor dincolo de petrol.

Cristiano a semnat contract în urma căruia va câștiga 500 de milioane de euro în doi ani și jumătate, dar parte a sumei este plătită și în schimbul unor astfel de acțiuni de publicitate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: