image
Sursa foto: Profimedia

O legendă de la Bayern Munchen nu îl vrea pe Harry Kane în Bavaria: ”E prea bătrân și prea scump”

Harry Kane (29 de ani) joacă la Tottenham de 13 ani, însă nu a reușit să obțină niciun trofeu alături de echipa sa de suflet.

Englezul este unul dintre cei mai importanți atacanți ai lumii, iar în această vară forțează plecarea de la formația din capitala Marii Britanii.

Printre cele mai interesate formații de serviciile lui Harry Kane este Bayern Munchen, însă nu toată lumea vede cu ochi buni un eventual transfer în Bavaria.

Tottenham solicită în schimbul atacantului suma de 100 de milioane de euro, însă Lothar Matthaus este de părere că este un preț prea mare pentru a îl transfera pe căpitanul lui Spurs. Mai mult, legenda bavarezilor le-a propus oficialilor echipei alți trei fotbaliști de atac care pot veni în locul lui Kane: Victor Osimhen, Niclas Fullkrug sau Randal Kolo Muani.

”Sunt încântat să văd dacă apare un nou atacant. Toată lumea vorbește despre Victor Osimhen pentru performanța sa senzațională la Napoli. Nu știi niciodată dacă poate face asta la Munchen, dar cred că s-ar potrivi bine. Randal Kolo Muani poate avea nevoie de puțin mai mult spațiu și spațiu decât are de obicei un atacant al lui Bayern, dar este și bun în careu și ar putea lucra la Munchen. Harry Kane e prea bătrân și prea scump pentru mine. Raportul preț-performanță ar putea vorbi pentru Niclas Fullkrug. Probabil ar fi disponibil pentru 20-25 de milioane de euro și ar marca 25 de goluri la München. A marcat deja de 20 de ori la Werder”, a spus Lothar Mathaus, citat de goal.com.

”E sub contract cu Tottenham. Sigur, e un atacant de top, dar e o țintă pentru viitor. Acum, trebuie să avem grijă să strângem rândurile pentru sezonul ce stă să înceapă. Vom vedea ce se va întâmpla”, spunea Oliver Kahn pentru Bild, în vara anului trecut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: