image
Sursa foto: monitorulsv.ro

România// 52 de cadre medicale din Spitalul Suceava au fost confirmate cu coronavirus

Situația se agravează de la o oră la alta la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Rezultatele testelor sosite luni arată că alte 25 de cadre medicale au virusul COVID-19. În acest fel, bilanțul negru ajunge la 52 de cadre medicale, ceea ce arată proporțiile situației. Practic, într-o singură zi aproape că s-a dublat numărul cazurilor de medici și asistenți medicali în cazul cărora s-a confirmat îmbolnăvirea cu noul coronavirus, scrie monitorulsv.ro.

Dintre noile cazuri confirmate cele mai multe sunt de la Secția de Cardiologie, mai exact 7 persoane, apoi urmează Medicina Internă cu 5 cazuri, în timp ce la Boli Infecțioase și Gastro sunt câte 3 cazuri de îmbolnăvire. Celelalte cadre medicale diagnosticate cu COVID-19 sunt de la Dializă, Neorologie, ORL, UPU și ATI.

În afara acestor cadre medicale pentru care a fost confirmată infectarea cu noul coronavirus mai sunt și alți medici și asistenți medicali în autoizolare după ce au venit în contact cu colegi sau alți pacienți bolnavi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: