image
Sursa foto: Profimedia

Suma imensă încasată de Drăgușin la semnarea contractului cu Tottenham! Ce bonus primește la fiecare meci din Premier League

Radu Drăgușin (21 de ani) a fost prezentat oficial la Tottenham, în cursul zilei de joi, 11 ianuarie.

Fundașul central a fost transferat de gruparea din Premier League de la Genoa, în schimbul a 25 de milioane de euro, sumă fixă, însă afacerea se poate ridica la 30 de milioane, cu tot cu bonusuri de performanță. În plus, Djed Spence a fost împrumutat de londonezi în Serie A până la vară.

La Tottenham, Drăgușin va încasa un salariu excelent, 2,8 milioane de euro pe an, potrivit jurnalistului Nicolo Schira. Contractul pe care fundașul l-a semnat se întinde până la 30 iunie 2029. Pe lângă acești bani, fotbalistul a încasat și o primă de instalare imensă, 1,5 milioane de euro, notează Fanatik.

Mai mult, pentru fiecare apariție în Premier League, Radu Drăgușin va primi câte 6.000 de euro, indiferent de numărul minutelor jucate, informează aceeași sursă.

Cel mai bine plătit jucător de la Tottenham este sud-coreeanul Heung-Min Son, cu 11,4 milioane de euro anual. Următorul pe această listă e Ivan Perisic, cu un salariu de 10,9 milioane pe sezon, iar podiumul este încheiat de James Maddison, 10,2 milioane, conform spotrac.com.

Radu Drăgușin este abia al 20-lea, dacă se confirmă faptul că va primi 2,8 milioane pe an. O poziție destul de joasă, având în vedere suma de transfer plătită în schimbul său. Totuși, diferențele nu sunt foarte mari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: