image
Sursa foto: Getty Images

Turneu Final 8 în Champions League și Europa League! Unde se vor disputa meciurile

UEFA a anunțat oficial, miercuri, în urma ședinței Comitetului Executiv, maniera în care actualul sezon din Champions League și Europa League.

Forul continental a transmis că cele două competiții vor fi încheiate în urma unui turneu Final 8. Începând cu sferturile de finală, din 12 august, meciurile din Champions League se vor juca în Portugalia, la Lisabona, în timp ce partidele din Europa League vor fi programate în Germania, pe stadioanele din Gelsenkirchen, Koln, Duisburg și Dusseldorf.

Finala Champions League 2019 - 2020 se va disputa, conform anunțului UEFA, pe 23 august, la Lisabona, în timp ce meciul decisiv pentru trofeul Europa League se va juca două zile mai devreme, pe stadionul din Koln.

Liga Campionilor s-a oprit în faza optimilor de finală, la mijlocul lunii martie, însă patru partide din retur au rămas nedisputate.

Meciurile retur Manchester City - Real Madrid, Bayern - Chelsea, Juventus - Lyon și Barcelona - Napoli se vor disputa pe arenele stabilite ale formațiilor gazdă, pe șapte și opt august. În sferturile de finală sunt calificate deja Atalanta, RB Leipzig, Paris Saint-Germain și Atletico Madrid.

Europa League se va relua cu meciurile Getafe - Inter și Sevilla - Roma, din optimi, pe cinci și șase august, într-o singură manșă.

Supercupa Europei va avea loc la Budapesta, pe 24 septembrie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: