image
Sursa foto: captură video

PSRM, despre decizia PAS: Atragem atenția că nu avem un număr suficient de deputați

PSRM a emis o declarație prin care anunță că „salută” decizia deputaților Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), parte componentă a blocului ACUM.

„Menționăm faptul că această abordare constuctivă am urmărit-o și în cadrul negocierilor purtate ieri pe 4 iunie. În contextul celor menționate mai sus atragem, totodată, atenția asupra faptului că PSRM și PAS nu au la această etapă un număr suficient de deputați ca să poată pune în aplicare aceste decizii”, se arată în declarația PSRM.

„Ne exprimăm speranța că în cel mai scurt timp o astfel de poziție mai constructivă decât anterior va fi exprimată și de către deputații Platformei Demnitate și Adevăr”, mai spun socialiștii.

Consiliul Politic Național al PAS a decis, în această seară, că fracțiunea va vota pentru un candidat propus de PSRM la funcția de președinte al Parlamentului. Decizia a fost laută cu 46 de voturi „pentru” și unul „împotrivă” din 47 de membri prezenți.

Biroul Politic Permanent al Platformei Demnitate și Adevăr a anunțat că a luat act de decizia Consiliului Politic Național al PAS și va convoca mâine Consiliul Politic Național al partidului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: