image
Sursa foto: Instagram

Cât a plătit Cristiano Ronaldo ca să proiecteze chipul Georginei pe cea mai înaltă clădire din lume

Cristiano Ronaldo (36 de ani) i-a făcut un cadou superb partenerei sale de viață, Georgina Rodriguez, cu ocazia împlinirii vârstei de 28 de ani.

Cei doi, alături de toți cei patru copii, se află într-o vacanță în Dubai, prilejuită de întreruperea campionatului în Premier League.

Starul celor de la Manchester United a pus la cale un plan la care Georgina nu se aștepta deloc. I-a proiectat chipul, alături de mesajul ”Happy Birthday, Gio!” pe cea mai înaltă clădire din lume.

Cristiano și-a luat familia la o plimbare, moment în care pe celebrul turn Burj Khalifa au început să ruleze imagini cu Georgina. Ronaldo a filmat momentul pe care mai apoi l-a împărtășit fanilor săi pe Instagram.

Pentru o astfel de distracție, susține presa engleză, adică pentru plasarea unui anunț sau a unui mesaj promoțional de trei minute doritorul trebuie să scoată din buzunar aproximativ 60.000 de euro, dar prețul crește exponențial în weekend.

Spectacolul de lumini și de laser, una dintre surprizele pe care le oferă Burj Khalifa, situat pe marginea lacului Burj, reprezintă o atracție masivă pentru destinația de lux din Orientul Mijlociu.

Turnul emblematic dispune de cel mai mare ecran din lume, pe timp de noapte, datorită celor aproape 30.000 de metri de cabluri, 1,1 milioane de pixeli și 118 tone de fascicule luminoase și accesorii.

Rapoartele recente estimează costul plasării unui anunț sau mesaj promoțional de trei minute pe fațada turnului la minim 50.000 de lire sterline, prețul crescând în weekend.

Citeşte mai mult despre

comentarii: