image
Sursa foto: Profimedia

Ruptură totală între Barcelona și Real Madrid!

În toamna lui 2023, Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită de către judecătorul care se ocupă de "cazul Negreira”.

Barcelona este anchetată că l-a plătit vicepreședintele Comisiei Tehnice a Arbitrilor, Jose Maria Enriquez Negreira, cu 7,5 milioane de euro timp de 17 ani. Parchetul catalan o anchetase, până în prezent, pe campioana Spaniei de corupție în formă continuată.

Cazul a provocat o ruptură totală între Barcelona și Real Madrid. Joan Laporta (61 ani), președintele catalanilor, a răbufnit după Florentino Perez (77 ani), președintele madrilenilor, că ar fi încercat să infulențeze ancheta.

Ba mai mult, președintele campioanei Spaniei a făcut o serie de acuzații grave și a transmis că Real Madrid este echipa care ”influențează arbitrii”.

”În prezent, nu există o relație bună cu Madridul. Pentru că (n. red. Florentino Perez) a apărut în "cazul Negreira" și ceea ce face el este o aberație. A cerut ca ancheta să fie prelungită, când nu există nimic.

Nu vor găsi nimic pentru că nu există! Versiunea noastră este cea prezentată. Versiunile contradictorii sau versiunile care au fost lansate nu au putut fi dovedite în niciun fel, pentru că nu există.

Noi am avut o evaluare tehnică de arbitraj, cu rapoarte și înregistrări video furnizate ca probe. Ei spun că Barcelona este cea care încearcă să influențeze arbitrii, când ei chiar asta fac. Și este acest joc dublu pe care îl fac și care nu mi se pare corect!”, a spus Joan Laporta, citat de Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: