image
Sursa foto: Profimedia

Obligat să plece de pe San Siro, Sandro Tonali a avut un mesaj emoționant înainte de AC Milan - Newcastle

Sandro Tonali (23 de ani) a fost protagonistul unuia dintre cele mai scumpe transferuri din vara trecută, când a fost cumpărat de Newcastle de la AC Milan pentru 70 de milioane de euro.

Newcastle va juca în Champions League sezonul acesta, după ce a reușit să încheie pe locul 4 ediția recentă de Premier League. Prima adversară din faza grupelor va fi AC Milan, fosta echipă a lui Tonali.

Întrebat despre revenirea pe San Siro, mijlocașul a avut un mesaj emoționant, în care a amintit de faptul că transferul său a fost unul dificil. Internaționalul italian a primit un contract până în iunie 2029, cu un salariu anual net de 8 milioane de euro.

"Vor fi emoții puternice. Abia acum voi înțelege cu adevărat ce înseamnă să fiu adversar pe San Siro. Înainte de a pleca în Anglia am vorbit mult cu oamenii care iubesc AC Milan. Nu m-am trezit într-o dimineață și m-am hotărât să o fac. A fost o vară grea.

Milan este echipa pe care o susțin și care mi-a dat șansa să îmi văd visul cu ochii. Va trebui să știu să gestionez tot: stadionul, suporterii, dar și felul în care mă vor primi prietenii mei de acolo!", a declarat Sandro Tonali, citat de Gazzetta dello Sport.

Tonali reprezintă cel mai scump transfer făcut vreodată de echipa de tradiție din fotbalul britanic.

Internaționalul italian se află la egalitate cu Alexander Isak (22 de ani), pentru care Newcastle a plătit tot 70 de milioane de euro, vara trecută. Suedezul a fost adus de la Real Sociedad.

Newcastle United a devenit cel mai bogat club din lume în toamna anului 2021, când echipa a fost preluată de Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: