image
Sursa foto: Nord News

Diaspora, jignită de o angajată a universității din Bălți: „Ei vin doar de Paști să mănânce mămăligă”

O angajată a Consiliului pentru Dezvoltare Strategică a Universității de Stat „ Alecu Russo” din Bălți critică dur faptul că diaspora și-a exercitat masiv dreptul la vot la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, transmite Nord News.

Într-o postare pe facebook, Ana Zachernicinaia susține că moldovenii care muncesc în străinătate nu au dreptul să decidă soarta Republicii Moldova.

Ei vin în țară doar de Paști mănânce mămăligă, dar noi muncim aici și achităm impozite. Doar noi avem dreptul decidem viitorul țării”, a spus Ana Zachernicinaia.

mesajmesaj

Postarea femeii a stârnit nemulțumiri printre internauți. Aceștia s-au întrebat ce educație le poate transmite studenților o reprezentantă a Consiliului pentru Dezvoltare Strategică a universității care face astfel de declarații. „Ea condamnă dreptul de a vota și a decide viitorul țării de către cetățenii care au plecat la muncă peste hotare din cauza sărăciei din țară pentru a supreviețui. Mi se face rușine să mai spun că am învățat cândva la această universitate când înțeleg la ce grad de degradare a ajuns această instituție”, a comentat unul dintre internauți Victor Mocanu.

La scurt timp angajata universității a șters mesajul de pe facebook.

Citeşte mai mult despre

comentarii: