image
Sursa foto: Getty Images

Guardiola a depus mărturie în procesul pentru viol în care e acuzat Mendy. Ce a declarat în fața instanței

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a depus mărturie în procesul pentru viol în care este judecat fundaşul francez Benjamin Mendy, și a afirmat cu această ocazie că nu se amestecă în viaţa privată a jucătorilor săi.

Mendy, suspendat în continuare de Manchester City, s-a declarat nevinovat la cele şapte acuzaţii de viol, una de tentativă de viol şi alta de agresiune sexuală asupra a şase femei.

"Nu sunt tatăl său. Eu îmi controlez jucătorii când sunt suntem împreună la antrenamente. În viaţa privată, nu ştiu ce fac. Nu urmăresc jucătorii pe reţelele de socializare şi nu ştiu ce fac ei în afara antrenamentelor şi a meciurilor", a declarat Guardiola.

Tehnicianul spaniol a precizat totodată că Mendy a fost cel care i-a cerut să depună mărturie în cadrul procesului şi a vorbit despre personalitatea francezului.

"Este un băiat grozav. Aş spune că este foarte generos. Este mereu fericit şi îmi amintesc că, atunci când suntem împreună cu toţii şi cineva ne cere o favoare, dacă el ar putea, ar face-o. S-a adaptat foarte repede la echipă şi era foarte bucuros că şi-a putut ajuta colegii", a adăugat Guardiola.

Benjamin Mendy (28 ani) a cucerit trei titluri de campion al Angliei cu Manchester City, echipă la care evoluează din vara anului 2017.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: