image
Sursa foto: jurnal.md

O bătrână de 92 de ani din Viișoara a mers la vot pentru că își dorește un președinte „limpede la cap”

Cea mai longevivă locuitoare din satul Viișoara, raionul Glodeni spune că s-a săturat de minciuni și promisiuni și astăzi a mers la secția de votare din localitate pentru că își dorește o schimbare.

Cu bastonul în mâini și plină de optimism, doamna Maria Gureu din satul Viișoara raionul Glodeni a mers la secția de votare pentru că își dorește o schimbare și ca nepoții săi, copiii, să se întoarcă acasă. A crescut și a educat șase copii, dintre care doi feciori și o fiică au decedat în ultimii patru ani.

Femeia a muncit toată viața în colhoz, ca la cei 92 de ani să primească 1400 de lei pensie, ne spune fiica sa, Rodica Riciu care o îngrijește.

jurnal.mdjurnal.md

M-am întors acasă din Irlanda anul trecut că se îmbolnăvise sora, după care a decedat și nu avea cine să îngrijească de mama. Aici în sat nimic de muncă și nici nimeni nu te întreabă dacă ai nevoie de ceva ajutor. Înainte de alegerile primarului mai vine și aruncă câte 2 pești la pensionari. Mama este cea mai în vârstă din sat. Cum să trăiești în așa hal?

Ne ajută copiii mei, fiica din Irlanda și băiatul din România. Mama își dorește un președinte limpede la cap. Poate vom trăi mai bine și copiii se vor întoarce acasă!”, ne spune fiica doamnei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: