image
Sursa foto: Profimedia

Unic în istorie! Lionel Messi tocmai a stabilit o bornă nemaivăzută și aproape imposibil de egalat

Inter Miami a câștigat Cupa Ligii, după ce a învins-o în finală pe Nashville SC, 10-9 la loviturile de departajare, după 1-1 în timpul regulamentar de joc.

Așa cum s-a întâmplat la fiecare meci jucat de la mutarea în SUA, Lionel Messi a fost protagonist. Argentinianul a marcat golul de 1-0 și a transformat o lovitură de departajare. La final, Lionel Messi a fost purtat pe brațe de coechipieri datorită câștigării trofeului, însă mai era un motiv de sărbătoare.

Concret, Lionel Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe trofee câștigate din întreaga istorie a fotbalului. Cupa Ligii din Statele Unite ale Americii este al 44-lea trofeu câștigat în carieră de Lionel Messi.

Argentinianul era, până duminică dimineață, la egalitate în acest top cu Dani Alves, fotbalist care nu-l mai poate depăși. Brazilianul s-a retras și acum are probleme cu legea.

Podiumul clasamentului este completat de egipteanul Hossam Ashour, cu 37 de trofee, care, deși nu și-a anunțat încă retragerea, are 37 de ani și este liber de contract din septembrie 2022. Și Andres Iniesta are 37 de trofee și, chiar dacă încă joacă, la Emirates Club, faptul că a ajuns la 39 de ani arată că este aproape imposibil să-l egaleze pe Lionel Messi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: