image
Sursa foto: Profimedia

Mutare surpriză în Formula 1! Cine ar putea fi noul coleg al lui Max Verstappen la Red Bull

Pilotul spaniol Carlos Sainz (29 de ani, Ferrari) a câştigat Marele Premiu de Formula al Australiei, desfăşurat duminică, pe circuitul de la Albert Park, Melbourne.

Max Verstappen (26 de ani, Red Bull) a fost învins pentru prima dată în acest sezon. Olandezul a abandonat în turul al patrulea.

"Sunt încă fără contract pentru anul următor, deci cred că această victorie va ajuta. Glumesc. Sper să îmi găsesc echipă pentru la anul. E important pentru mine să știu că atunci când mă aflu într-o mașină rapidă pot să câștig. Am făcut-o în Singapore și aici, fără să fiu 100%", a declarat, într-o notă amuzantă, Sainz Jr., la finalul cursei.

Oferta ar putea să vină mai repede decât credea. Contractul lui Sergio Perez cu Red Bull expiră la finalul acestui sezon, iar Carlos Sainz Jr. a devenit favorit să-l înlocuiască pe mexican.

Existau zvonuri încă de anul trecut că mexicanul va pleca, iar acum Christian Horner, CEO-ul constructorului austriac, a confirmat că Red Bull e cu ochii pe rivalul de la Ferrari.

Sainz Jr. va pleca pentru a-i face loc lui Hamilton la Ferrari, dar ar putea ajunge într-un monopost chiar mai competitiv, la rivala Red Bull.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: