image
Sursa foto: Getty Images

Hei, crezi să sunt prost? Noaptea în care Mike Tyson a vrut să-l bată pe Michael Jordan, după câteva pahare de alcool

Mike Tyson (53 de ani) și Michael Jordan (57 de ani) sunt doi dintre cei mai mari sportivi din istorie, dar relația dintre ei a fost mereu încordată. Potrivit lui Rory Holloway, fostul manager al pugilistului, cei doi au avut un conflict dur în 1988.

În cartea sa ”Îmblânzirea fiarei: povestea nespusă a lui Mike Tyson”, Holloway scrie despre un episod care a avut loc în Chicago. Tyson se afla în proces de divorț de Robin Givens și a participat la o petrecere găzduită de Richard Dent, un fost jucător în NFL.

Printre invitați s-au numărat nume precum Don King sau Michael Jordan, ex-vedeta lui Bulls. Se pare că fostul baschetbalist ar fi avut o aventură cu Robin Givens, lucru pe care Tyson și l-a amintit în acel moment, ”ajutat” și de mai multe pahare de Long Island, băutura lui preferată.

”Hei, crezi că sunt prost? Știu că ai fost cu soția mea”, i-a strigat Mike lui Jordan, aflat la o masă distanță.

”Știu că ai făcut prostii cu ea”, a continuat Tyson, în timp ce fostul star al lui Bulls s-a schimbat la față, ca și cum ar fi ”văzut o fantomă”.

Potrivit cărții lui Holloway, Jordan ar fi vrut să se ridice și să o ia efectiv la fugă.

”Nu voia să ia parte la așa ceva”, a scris fostul manager al lui Tyson, sportiv care la acel moment era neînvins în carieră. Avea 35 de victorii din tot atâtea partide, 32 dintre ele prin KO.

Don King și Mike Ditka, fostul antrenor al echipei de fotbal Chicago Bears, au încercat să liniștească apele și să evite o bătaie în toată regula.

”Mike Tyson le zicea tuturor că îi va 'rupe fundul' lui Jordan. Un Jordan îmbrăcat bine, ca de obicei, care nu putea ieși de acolo suficient de repede”, a povestit Rory Holloway.

De-a lungul anilor, Michael Jordan a refuzat să comenteze incidentul, așa că cele scrise de Holloway sunt singura sursă a întâmplării petrecute la Chicago.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: