Nici podul care face legătura dintre sectoarele Centru și Botanica nu este într-o stare mai bună. Fotografii în care se văd clar fisurile de pe Viaduct au fost publicate pe o rețea de socializare.

Amintim că, la sfârșitul lunii august, problema podurilor din capitală a fost discutată la una dintre ședințele Primăriei.

L-am sunat de mai multe ori pe șeful Direcţiei Transport public și căi de comunicație ca să-l întrebăm când urmează să fie reparate podurile din Chișinău, inclusiv cele de pe strada Grădina Botanică, însă Vitalie Butucel nu ne-a răspuns la telefon. Iar șeful Regiei Exdrupo, Adrian Boldurescu, a refuzat să răspundă la întrebările noastre și ne-a sugerat să le adresăm Direcției Transport public sau Serviciului de presă al Primăriei capitalei. Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Vadim Brânzaniuc, ne-a spus că, pentru acest an, nu este preconizată reparația capitală a podurilor de pe strada Grădina Botanică.

El a adăugat că „va fi lichidată doar situația de avariere”, adică va fi astupată groapa pe care ați văzut-o în imagini, doar că nu a putut să ne spună când se va întâmpla acest lucru. Totodată, Brânzaniuc a declarat că toate podurile din Chișinău vor fi supuse unei expertize.