image
Sursa foto: Profimedia

Jose Mourinho nu mai e ”The Special One”! Cifrele care demonstrează decăderea antrenorului portughez

Jose Mourinho a venit pe cai mari la AS Roma, dar după un start lansat echipa a înregistrat o singură victorie în ultimele 7 partide.

Presiunea crește deoarece Roma este deja la 12 puncte în urma echipelor din frunte, Milan și Napoli.

Iar Gazzetta dello Sport dezvăluie că sub portughez, echipa are cel mai slab început de sezon din ultimii 7 ani, mai rău decât cele sub comanda lui Rudi Garcia, Luciano Spalletti, Eusebio Di Francesco, Claudio Ranieri și Paulo Fonseca.

Bilanțul este negativ la toate capitolele, inclusiv în Europa League, unde sezonul trecut, capitolinii aveau 10 puncte după 4 runde și erau deja calificați în primăvară. Acum, Roma are 7 puncte și este în urma norvegienilor de la Bodo/Glimt.

Atacul are cifre mai proaste și nu e de mirare că ”The Special One” a devenit favorit la demitere până în iarnă, conform caselor de pariuri.

Patronii americani sunt îngrijorați și de la atmosfera de la echipă, unde deciziile lui Mourinho după umilința din Norvegia au destabilizat vestiarul.

Mai mulți jucători tineri au fost excluși din lot, măsură care a iritat conducerea deoarece strategia este de a lansa jucători de perspectivă, care pot fi vânduți pe sume importante.

”Am un lot limitat și deloc echilibrat”, a fost scuza lui Jose Mourinho, care a dat vina mereu și pe arbitraj. De asemenea, el așteaptă întăriri în această iarnă, chiar dacă șefii l-au avertizat că clubul a înregistrat pierderi de 184 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: