image
Sursa foto: Getty Images

Leo Messi se implică în lupta contra coronavirus - suma uriaşă donată pentru spitale

Leo Messi este şi el pe lista celor fac donaţii importante pentru a contribui la lupta pentru combaterea epidemiei cu coronavirus.

Starul catalanilor a pus la dispoziţie un milion de euro pentru două spitale, unul din Barcelona şi unul din ţara sa natală, Argentina.

“Leo Messi a făcut o donaţie pentru lupta împotriva Covid-19. Mulţumim mult Leo pentru devotament şi susţinere,” este mesajul celor de la Hospital Clínic de Barcelona.

Cu aceşti bani aceste spitale vor putea achiziţiona aparatură şi echipamente medicale pentru a trata numărul mare de pacienţi.

Nu e pentru prima oară când căpitanul Barcelonei se implică în proiecte caritabile - Messi a ajutat mereu secţia de pediatrie a spitalului Sant Joan de Déu, în special cu donaţii pentru copiii bolnavi de cancer.

Managerul echipei Manchester City, Josep Guardiola, a donat 1 milion de euro pentru lupta împotriva virusului COVID-19, anunță Marca.

Suma uriașă a intrat în contul Fundației Angel Soler Daniel, din Barcelona, care va achiziționa materiale de protecție și aparate de respiraţie artificială cu milionul donat de Guardiola. Ulterior, toate materialele urmează să fie împărțite centrelor medicale din Catalonia.

Spania este a patra cea mai afectată țară la nivel global de această pandemie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: