image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid, pregătită să dea lovitura. Pentru ce super-fotbalist s-ar putea bate cu Manchester City și Chelsea

Christopher Nkunku (23 de ani), de la RB Leipzig. ar putea face obiectul unui transfer spectaculos în vară.

Forma arătată de jucătorul crescut de PSG în acest sezon îl face să fie unul dintre cei mai "apetisanți" fotbaliști ai lumii.

Cel mai galonat club de fotbal al lumii este recunoscut pentru transferurile de jucători care au deja un statut, însă Florentino Perez a încercat în ultimii ani să nu mai arunce cu banii la nivelul de acum ceva timp și a căutat să aducă fotbaliști cu un nume mai puțin răsunător.

Conform footmercato, Christopher Nkunku, de la RB Leipzig, este pe lista celor de la Real Madrid în vedere unui transfer la vară. Totuși, msiunea s-ar putea a fi una dificilă, în condițiile în care și Manchester City, și Chelsea, sunt cu ochii pe fotbalistul francez.

Mijlocașul are 9 goluri și 3 pase decisive în 10 partide jucate în acest sezon pentru RB Leipzig, iar forma excepțională i-a adus și convocarea la naționala Franței.

Prima ocazie bună le-a aparținut madrilenilor în minutul 6. Karim Benzema și-a croit o ocazie frumoasă și a finalizat cu un șut bun la poartă, dar portarul Diego Lopez a intervenit salvator.

În minutul 17, Espanyol a deschis scorul prin golul marcat de Raul de Tomas. Acesta a ajuns la o minge trimisă în interiorul careului, a trimis foarte bine la poartă, iar Thibaut Courtois nu a mai putut face nimic.

Câteva minute mai târziu, Karim Benzema a șutat de la marginea careului, dar Diego Lopez a reușit o nouă intervenție de excepție.

În minutul 60, Alex Vidal a avut o acțiune splendidă de unul singur. Acesta a destrămat apărarea madrilenă și a finalizat cu un șut expediat din interiorul careului.

În minutul 68. Benzema a reușit să trimită balonul în poarta lui Diego Lopez, dar reușita jucătorului francez a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Scorul a fost definitivat în minutul 71, atunci când Benzema și-a demonstrat încă o dată clasa și a pornit o acțiune individuală și a finalizat cu un șut superb.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: