image
Sursa foto: Profimedia

Noul patron al lui Chelsea nu se joacă. După Raheem Sterling, un alt fotbalist important e aproape de trupa londoneză

Chelsea este singurul club mare din Premier League care nu a reușit până acum nici un transfer notabil, însă noul patron al formației londoneze este gata să schimbe acest aspect.

Todd Boehly, omul care conduce consorțiul care a preluat acțiunile de la Roman Abramovich, a anunțat investiții importante prin care să asigure că trupa de pe Stamford Bridge se va lupta pentru titlu în Premier League.

Negocierile pentru aducerea lui Raheem Sterling se pare că au intrat pe final, iar acum Thomas Tuchel dorește să-și întărească defensiva, greu încercată după plecările lui Andreas Christensen, la Barcelona, și Antonio Rudiger, la Real Madrid.

Kalidou Koulibaly, fundașul central senegalez al celor de la Napoli se pare că este aproape de un transfer la Chelsea, anunță The Athletic.

Suma pentru care tranzacția se va face urmează să fie de aproximativ 40 de milioane de euro, notează sursa citată. Africanul urmează să semneze un contract pe termen lung cu englezii, după ce înțelegerea cu privire la salariu va fi încheiată.

Kalidou Koulibaly joacă pentru Napoli din 2014, dar a câștigat doar două trofee cu echipa: Cupa Italiei, în 2020, și Supercupa Italiei, în 2015. El mai are contract doar pentru un sezon cu italienii, iar negocierile se pare că nu au avut succes până acum.

De asemenea, se pare că Chelsea rămâne interesată și de Presnel Kimpembe, de la PSG, și de Jules Kounde, fundașul celor de la Sevilla.

Antonio Rudiger și Romelu Lukaku, plecați la Real Madrid, respectiv Inter, sunt cei mai importanți jucători care au părăsit până acum trupa de pe Stamford Bridge.

Todd Boehly părea pregătit să dea prima lovitură din postura sa de șef al clubului Chelsea, însă Barcelona a intrat pe fir și pare că i-a stricat planurile miliardarului american.

Raphinha, jucătorul celor de la Leeds United, era aproape de a ajunge la trupa londoneză, după ce un acord de transfer exista între cele două echipe pentru aproximativ 70 de milioane de euro.

Totuși, unul dintre cluburile intresate de Rapinha, Barcelona, a intrat pe fir și se pare că urmează să bifeze aducerea internaționalului brazilian pe Camp Nou.

În acest context, presa din Regat anunță care este varianta a doua pentru Chelsea și anume Serge Gnabry, extrema celor de la Bayern Munchen. Neamțul mai are contract doar pentru un sezon cu bavarezii și ar putea pleca în această vară în cazul unei oferte avantajoase.

Momentan, Chelsea nu a trimis vreo propunere celor de la Bayern, însă cel mai probabil zilele viitoare acest lucru se va întâmpla.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: