Jurnaliștii italieni susțin vin cu noi detalii despre relația controversată dintre fostul șef din Formula 1 și tânăra studentă la drept. În timp ce perechea se află în vacanță în Kenya, fosta soție a lui Briatore a "luat foc".

"Cei doi se bucură de vacanța în Malindi, se îmbrățișează și își aruncă priviri fierbinți, în timp ce zvonurile despre relația lor sunt din ce în ce mai multe. Publicația Chi a publicat poze elocvente. Diferența de vârstă de aproape 50 de ani nu este o problemă, iar Benedetta le-a răspuns criticilor de pe Instagram.", scriu italienii de la Tgcom24.

Fosta soție a lui Briatore, Elisabetta Grecoraci (39 de ani), se numără printre persoanele care nu au fost încântate când au aflat despre noua relație. "Îmi dă fiori", i-a răspuns ea unui follower pe Instagram. Asta în ciuda faptului că între ea și Briatore, cu care a fost măritată, e o diferență de 30 de ani.

Flavio Briatore a încercat să nege că are o relație cu tânăra de 20 de ani: "Benedetta e doar o prietenă", le-a spus Briatore jurnaliștilor italieni, după reacția virulentă a fostei soții. Însă pozele din Kenya arată altceva.