image
Sursa foto: sempremilan.com

Un moldovean vrea să cumpere AC Milan; Cine e afaceristul care intră în fotbal

Fondatorul World Lab Technologies, Alexandr Jucov, care are origini în Republica Moldova, a confirmat că e interesat de cumpărarea pachetului majoritar al clubului din Serie A, AC Milan.

Clubul de tradiţie italian e deţinut de Elliott Management, dar şi-ar putea schimba acţionariatul, din nou, după ce a mai trecut prin mâinile lui Yonghong Li şi Silvio Berlusconi.

Afaceristul Alexandr Jucov e pregătit să se ocupe de destinul lui AC Milan, club care a cucerit 18 campionate în Serie A.

"Alexandr Jucov, un om de afaceri de top, originar din Republica Moldova şi fondator al World Lab Technologies, şi-a exprimat interesul de a achiziţiona majoritatea acţiunilor lui AC Milan, club din Serie A.

Această achiziţie va împlini dorinţa de mai mult timp a domnului Jucov, aceea de a fi implicat activ în sport ca afacere, care a adoptat accelerat noi tehnologii şi măsurători pe bază de date metrice", a transmis compania lui Jucov, conform Football-italia.net.

Jucov este originar din Republica Moldova, iar în ultima perioadă a încercat să cumpere platforma TikTok, scrie telekomsport.ro.

Pentru AC Milan evoluează fostul portar al naţionalei României, Ciprian Tătăruşanu, care are statutul de rezervă.

AC Milan e pe locul secund în Serie A, cu 53 de puncte, după 25 de etape, după ce a fost lider în Italia în acest sezon.

Noutăţile partenerilor

comentarii: