image
Sursa foto: Profimedia

Simone Inzaghi exultă, după ce a calificat-o pe Inter în finala Champions League: ”Există o mare satisfacție”

După 2-0 în tur, Inter a învins-o și în retur pe rivala AC Milan, scor 1-0, și a reușit să se califice în finala UEFA Champions League.

Singurul gol al returului jucat pe Giuseppe Meazza a fost înscris de către Lautaro Martinez, în minutul 74.

La finalul celor 90 de minute, Simone Inzaghi s-a declarat extrem de bucuros de rezultatul final, dar și de faptul că echipa sa a ajuns în ultimul act al Ligii Campionilor după 13 ani de așteptare.

”În următoarele zile ne vom da seama ce am realizat. Inițial, a fost un vis pentru noi, dar am crezut mereu în el și am făcut o călătorie extraordinară. Există o mare satisfacție pentru că am câștigat în acest fel, mai ales în derby.

Am alergat, am fost agresivi, concentrați și determinați. Am jucat patru derby-uri din ianuarie până astăzi și le-am câștigat pe toate. Mă bucur pentru băieți, trebuie să ne bucurăm de seri ca acestea, este meritul lor.

Sunt două dintre cele mai bune echipe din Europa (n.r. Real Madrid și Manchester City), în prima manșă am văzut calitatea pe care o au și mâine voi urmări jocul cu interes.

Știu cine a fost mereu acolo și cine nu a fost acolo în momente de nevoie. Sunt norocos să am un staff minunat și jucători care m-au urmat până la final. În urmă cu nouăsprezece luni mi s-a cerut să revin în optimile de finală, acum merităm să ajungem în finală”, a declarat Simone Inzaghi, citat de Gazzetta dello Sport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: