image
Sursa foto: facebook.com/adrianaochisanuoficial

Proiectul Vocea Moldovei by Adriana Ochișanu la Arena Chișinău

Pe 20 aprilie, ora 19:00, la ARENA Chișinău, Adriana Ochișanu lansează proiectul VOCEA MOLDOVEI. Un concert grandios care unește talentul, muzica și dragostea pentru neam.

Din biografia Adrianei Ochișanu

Născută pe 18 martie 1978 la Căușeni, Adriana Ochișanu este cea mai cunoscută interpretă de muzică populară din Republica Moldova, cu peste 3 deceni de carieră.

De-a lungul anilor, artista a strălucit în numeroase concerte, dar și concursuri muzicale naționale și internaționale, demonstrând un talent incontestabil și o pasiune fără margini pentru cântec.

Astfel, cu o voce puternică și expresivă, reușește să transmită emoție și pasiune în fiecare prestație a sa.

jurnal.mdjurnal.md

Este cunoscută pentru abilitatea pe care o are de a crea o conexiune profundă cu publicul său și pentru interpretările pline de sensibilitate și autenticitate, aspecte ce au făcut-o să câștige un loc special în industria muzicală moldovenească.

Respectiv, fiind una dintre cele mai așteptate și iubite voci ale neamului, Adriana Ochișanu aduce emoția muzicii bune, acasă… Într-un concert grandios, la Arena Chișinău!

Proiectul Vocea Moldovei by Adriana Ochișanu la Arena Chișinău

Alături de artistă, la 20 aprilie, începând cu ora 19:00, nume strălucitoare din industria muzicală din țară, dar și de peste Prut, își vor face apariția pe scenă.

Horia Brenciu și HB Orchestra, maestrul interpretării și al divertismentului, va transmite dinamismul său debordant, în timp ce Ionuț Dolănescu, moștenitorul muzicii populare românești, va încânta publicul cu talentul său incontestabil.

Totodată, Corina Țepeș, Laura Olteanu și Cornelia Ștefăneț, în frunte cu Frații Ștefăneț & Orchestra, îi vor cuceri pe toți cei prezenți în sală, prin interpretare și talentul remarcabil.

Va completa atmosfera unică a serii și Anastasia Lazariuc prin felul său de a fi și voce.

Băieții de la AKORD promit să facă și ei un SHOW memorabil.

Iar Baletul Național JOC, prin dansurile virtuoase și coregrafiile impresionante, vor crea un spectacol memorabil, care va captiva și va emoționa spectatorul în egală măsură.

Prin urmare, publicul va experimenta o serată plină de diversitate, unde „VOCEA MOLDOVEI” se va face auzită într-un mod memorabil.

Ia bilete pentru tine și cei dragi!

Rezervă-ți locul și vino la Chișinău Arena, pe 20 aprilie, începând cu ora 19:00,pentru a fi parte dintr-un spectacol de excepție, alături de Adriana Ochișanu și invitații săi!

Cumpără bilete online aici – https://iticket.md/event/adriana-ochisanu-vocea-moldovei

Bilete fizice, fără rezervare prealabilă poți procura la casele iTicket pe adresa – str. Vlaicu Pârcalab 27 (oficiul iTicket).

Noutăţile partenerilor

comentarii: