image
Sursa foto: Profimedia

Finalul unei ere? Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, situaţii în oglindă. Ambii, nervoşi după ce au fost schimbaţi

Cristiano Ronaldo a trecut recent printr-un moment care l-a deranjat enorm. A fost înlocuit în minutul 71 din meciul Brentford - Manchester United (1-3) şi nu şi-a putut stăpâni nervii la adresa antrenorului Ralf Rangnick.

Situaţia este una similară cu cea prin care a trecut şi Lionel Messi la PSG. S-a întâmplat pe 19 septembrie, în meciul PSG - Lyon, când starul argentinian a fost schimbat de Mauricio Pochettino tot într-un moment asemănător al partidei, în minutul 76.

La acea vreme, "mutarea curajoasă" a lui Pochettino a făcut înconjurul lumii, iar acum, la fel se întâmplă şi cu Cristiano Ronaldo.

Ce doi sunt în continuare cele mai mari staruri din lume, având în vedere că Messi are 7 Baloane de Aur, iar Ronaldo, 5. Însă presa britanică se întreabă dacă nu cumva se vede deja apusul carierei lor. Messi are 34 de ani şi jumătate, în timp ce portughezul va face 37 de ani pe 5 februarie.

Ronaldo a venit la margine, a dat mâna cu Maguire, cum se face la orice schimbare, dar apoi a avut o reacție rece față de antrenor. Neamțul l-a îmbrățișat și a sperat că nu sunt probleme, numai că portughezul a răbufnit după ce s-a așezat pe bancă.

”De ce m-ai scos pe mine?”, s-a răstit ”Cr7” la antrenor. A fost nevoie ca antrenorul german să se întoarcă spre el și să-i explice prietenește motivul pentru care a fost nevoie de înlocuirea acestuia. Ronaldo venea după o accidentare la coapsă și, cel mai probabil, Rangnick a încercat să-l menajeze.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: