image
Sursa foto: Getty Images

Avocata lui Achraf Hakimi a rupt tăcerea, după ce starul lui PSG a fost acuzat de viol

Marocanul Achraf Hakimi (24 de ani) a fost acuzat de viol de o tânără în vârstă de 24 de ani.

Femeia susține că jucătorul de la PSG, pe care l-ar fi cunoscut pe rețelele sociale, ar fi invitat-o în locuința sa din Boulogne-Billancourt, o suburbie a Parisului, acolo unde ar fi abuzat de ea.

În cele din urmă, femeia ar fi scăpat după ce l-ar fi lovit cu piciorul pe fundașul parizienilor și o prietenă ar fi venit să o ia de la locuința lui Hakimi.

Avocata lui Hakimi, Fanny Colin, a rupt tăcerea cu privire la cele întâmplate. Aceasta a transmis că fotbalistul a negat vehement acuzațiile, iar clubul PSG îi susține nevinovăția.

Totodată, aceasta a declarat că fotbalistul este la dispoziția autorităților, pentru a ajuta ca acest caz să fie soluționat într-un timp cât mai scurt.

”Acuzațiile sunt false. Achraf este calm și la dispoziția justiției. Clubul Paris Saint Germain este de asemenea de partea jucătorului, care a nergat vehement acuzațiile. Cei de la PSG au încredere în justiție.

Este un club care promovează respectul atât pe teren, cât și în afara gazonului”, a spus avocata lui Achraf Hakimi, conform TuttoMercatoWeb.

Anchetat pentru viol în Franța, Hakimi a fost premiat la gala ”FIFA The Best”, care a fost organizată la Paris.

După ce a avut o perioadă bună personală la PSG și alături de naționala Marocului la Cupa Mondială din Qatar, Achraf Hakimi a fost premiat la gala ”FIFA The Best”. Marocanul a fost inclus în ”Echipa Anului 2022”.

În cadrul aceluiași eveniment, Lionel Messi a primit titlul de ”cel mai bun fotbalist din lume”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: