image
Sursa foto: blacknews.ro

Tragedie la Rezina: Două femei au fost găsite moarte într-un apartament, iar un copil se află în comă la spital

Tragedie într-o familie din Rezina. Două femei, mamă și fiică au fost găsite fără suflare într-un apartament. Lângă victime se afla și un copil de trei ani, care a fost transportat în stare gravă la spital.

Ambulanța a fost chemată în această dimineață către soțul femeii în vârstă 24 de ani. Acestea s-ar fi intoxicat de la ciuperci care au fost găsite preparate în bucătăria locuinței.

Potrivit poliției, corpul neînsuflețit al femeii în vârstă de 24 de ani a fost găsit în camera de baie, iar a mamei acesteia în vârstă de 47 de ani în dormitorul apartamentului. În locuință se afla și un copil în vârstă de trei anișori în stare gravă și avea convulsii. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul din Rezina, fiind internat în secția de reanimare cu diagnoza intoxicație acută.

În urma măsurilor întreprinse s-a constatat că, la data de 7 iunie în jurul orelor 14:00 bărbatul , împreună cu soția și soacra sa, au mers în pădure de unde au strâns ciuperci. Ulterior la ora 22:00, ajungând la domiciliu în orașul Rezina mamei copilului i s-a făcut rău și a plecat în camera de baie, iar femeia de 47 de ani s-a culcat cu copilul minor să doarmă. Dimineața soțul femeii a chemat ambulanța, însă medicii au constatat decesul ambelor femei. În bucătărie au fost depistate ciuperci pregătite”, a declarat ofițerul de presă al IP Rezina, Elena Băetrău.

La fața locului sa deplasat medicul legist din cadrul CML Rezina care în urma examinării exterioare a cadavrelor nu a depistat careva leziuni corporale s-au semne de moarte violentă.

Versiunea preventivă ar fi că decesul a survenit în urma intoxicației acute din cauza ciupercilor. Cadavrele au fost transportate la CML Rezina pentru stabilirea cauzei decesului. Starea copilului este gravă, se află în comă

Noutăţile partenerilor

comentarii: