image
Sursa foto: Profimedia

Ce i-a spus Florentino Perez lui Endrick după meciul Spania-Brazilia

Brazilia a remizat, scor 3-3, cu Spania, într-un meci amical disputat pe stadionul Santiago Bernabeu.

Printre jucătorii care s-au remarcat în acest meci s-a numărat Endrick (17 ani), atacantul brazilian care a reușit să marcheze în minutul 50, la doar patru minute distanță de când a intrat pe gazon.

Acesta este al doilea gol reușit de vârful care va ajunge la Real Madrid în vară pentru ”Selecao” (după cel marcat împotriva Angliei, în partida câștigată de sud-americani cu scorul de 1-0).

La sfârșitul meciului dintre Spania și Brazilia, Florentino Perez (77 de ani), președintele clubului ”los blancos”, a ținut să-i transmită un mesaj lui Endrick, aflat în zona vestiarelor.

La scurt timp după fluierul de final al partidei Spania - Brazilia, Florentino Perez a coborât de la loja oficială și s-a îndreptat spre zona unde se află vestiarele pentru a-i transmite un mesaj lui Endrick, jucătorul care va îmbrăca tricoul lui Real Madrid din sezonul viitor.

Concret, oficialul ”los blancos” i-a spus atacantului brazilian ”Te așteptăm aici (n.r. la Real Madrid) cu toții”, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: