image
Sursa foto: Profimedia

Un coleg a „dat din casă” și a dezvăluit ce nu poate suporta la Kylian Mbappe

Kylian Mbappe (24 de ani) și Adrien Rabiot (27 de ani) sunt coechipieri la naționala Franței, vicecampioana mondială în Qatar, unde a fost învinsă de Argentina în finală.

Cei doi au o relație bună, însă mijlocașul lui Juventus a recunoscut că există un element pe care nu îl poate suporta la atacantul lui PSG, unul mai puțin obișnuit: faptul că își ”schimbă” vocea în timpul interviurilor.

Adrien Rabiot a spus că e o mare diferență între cum sună vocea lui Kylian Mbappe în discuțiile amicale din vestiar și ce se întâmplă la interviuri.

”Kylian mă enerveză foarte tare că își schimbă vocea în timpul interviurilor. Când suntem împreună, vorbește normal.

În timpul interviurilor, însă, își schimbă vocea, e enervant și stresant. Cred că toată lumea și-a dat seama”, a declarat Adrien Rabiot, citat de Corriere dello Sport.

Din cauza faptului că își schimbă vocea când merge la interviuri, Kylian Mbappe a devenit ținta ironiilor în vestiarul Franței.

Kylian Mbappe nu a fost ironizat doar de coechipieri pe durata Cupei Mondiale, ci și de unii adversari. Cel care s-a remarcat cel mai mult din acest punct de vedere a fost Emiliano Martinez.

Portarul Argentinei a strigat în vestiar după finala câștigată cu Franța ”Să ținem un moment de reculegere pentru Mbappe, care e mort”, iar la parada de la Buenos Aires a ținut în brațe un bebeluș de jucărie pe fața căruia a pus o poză cu Mbappe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: