image
Sursa foto: Profimedia

Se face! Barcelona a acceptat să plătească 50 de milioane de euro pentru Robert Lewandowski

FC Barcelona speră în continuare să-l recruteze pe atacantul polonez Robert Lewandowski, spaniolii urmând să înainteze o nouă ofertă pentru golgheterul echipei Bayern Munchen.

Lewandowski, în vârstă de 33 de ani, şi-a reluat miercuri antrenamentele alături de colegii săi de la Bayern, la o zi după ce a efectuat vizita medicală la Munchen.

Fotbalistul polonez şi-a exprimat anterior dorinţa de a pleca de la gruparea bavareză, după opt ani petrecuţi pe Allianz Arena, iar principala sa opţiune este FC Barcelona, echipă care îl doreşte cu insistenţă. PSG este o altă formaţie interesată de Lewandowski, potrivit presei franceze.

Conducerea clubului catalan a făcut în urmă cu câteva săptămâni o ofertă de 40 de milioane de euro, plus bonusuri, respinsă însă de responsabilii lui Bayern, care nu vor să renunţe la polonez pentru mai puţin de 50 de milioane de euro, sumă pe care Barca este dispusă să acum să o achite, conform ultimilor informaţii din mass-media spaniolă şi germană.

Gruparea blaugrana va înainta o ultimă ofertă pentru Robert Lewandowski, în valoarea de 50 de milioane de euro, plus bonusuri

Ziarul catalan Sport scrie în ediţia sa de miercuri că "Lewandowski ar putea deveni jucător blaugrana săptămâna viitoare şi ar putea călători în Statele Unite pentru a se alătura echipei lui Xavi" în turneul pe care aceasta îl va efectua în presezon.

Barcelona încă nu a reușit să-l transfere pe Robert Lewandowski, însă negocierile continuă.

Între timp, oficialii de la Bayern Munchen le-au scris catalanilor și le-au spus cum poate fi "eliberat" atacantul de 33 de ani.

Astfel, nemții le-au cerut omologilor catalani să facă bine să se deplaseze personal la Munchen pentru a pune la punct afacerea, potrivit jurnalistului Gerard Romero, care a discutat direct cu oameni din club.

Robert Lewandowski și-a exprimat și public dorința de a pleca de la Bayern, după ce le-a comunicat-o și șefilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: