image
Sursa foto: The Sun

VIDEO // Cum au ajuns două turiste în ocean după ce au urmat instrucțiunile GPS

Două turiste care au urmat instrucțiunile GPS au ajuns cu mașina în ocean, iar imaginile au devenit virale. S-a întâmplat în portul de agrement Honokohau Harbour din Kailua Kona, Hawaii.

În imaginile filmate de Christie Hutchinson, care a asistat la incident, pot fi văzute două femei cu centurile de siguranță puse, într-o mașină care se scufunda, cea aflată la volan fiind zâmbitoare. Ștergătoarele de parbriz ale mașinii încă erau în funcțiune, în timp ce mașina se înclina, scufundându-se, dar femeile nu păreau să fie în panică, notează hotnews.ro.

„Stăteam acolo încercând să mă adăpostesc de ploaie și am văzut o mașină care a trecut pe lângă barca noastră, direct în port, cu o viteză destul de mare. Au mers cu atâta încredere, nu aveau nicio expresie de panică pe față, erau zâmbitoare”, a povestit Christie Hutchinson, conform The Washington Post.

În cele din urmă, cele două femei și-au desfăcut centurile de siguranță și au ieșit pe fereastră. Mai mulți bărbați au sărit în apă, intervenind pentru a le salva pe turiste și pentru a încerca să scoată din apă mașina, care s-a scufundat în totalitate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: