image
Sursa foto: hisky.aero

Mai multe zboruri spre Londra și Dublin: HiSky crește frecvența curselor din Chișinău

Începând cu săptămâna 25-30 septembrie, pasagerii din Republica Moldova vor putea călători, direct din Chișinău, către aeroportul Stanstead din Londra, în fiecare zi de luni, miercuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică. Compania aeriană HiSky crește frecvența zborurilor către această destinație de la trei la șase curse retur pe săptămână. Anunțul privind intensificarea operării pe aeroportul din Marea Britanie vine la doar câteva zile după prima cursă efectuată de HiSky pe această rută, pe 22 iulie.

În aceeași săptămână a lunii septembrie, compania va modifica și programul curselor cu plecare din Chișinău către Dublin. Numărul zborurilor săptămânale către capitala Irlandei ajunge astfel de la patru la cinci, în zilele de marți, joi, vineri, sâmbătă și duminică.

„Orarul nostru este într-o continuă evoluție, în funcție de nevoile pasagerilor care zboară sau își doresc să zboare cu HiSky.” explică Iulian Scorpan, director general HiSky. „Londra este una dintre destinațiile foarte accesate, de aceea vrem să oferim flexibilitate în alegerea datelor și, totodată, să putem acomoda cererea în creștere pentru această rută. Practic, oferim opțiunea de călătorie în fiecare zi a săptămânii, cu excepția zilei de marți. Această abordare atentă la solicitările pasagerilor noștri ne-a ajutat să evoluăm, alături de ei, în ultimii doi ani și să ajungem astăzi la nu mai puțin de 12 destinații internaționale din Chișinău și de 24 de rute regulate operate din Republica Moldova și din România”.

Creșterea numărului de frecvențe către destinațiile preferate de pasagerii moldoveni nu este singura modificare în programul de operare pe care HiSky îl pregătește pentru sezonul de toamnă. Recent, compania a anunțat introducerea, la finalul lunii septembrie, a trei noi destinații din Chișinău respectiv București, Istanbul și Dusseldorf.

În doar doi ani și jumătate după lansarea curselor regulate, în anul 2021, HiSky a ajuns deja la o flotă de opt aeronave și o capacitate de transport de aproape 1500 de locuri. Compania operează zboruri din Republica Moldova și România către principalele orașe europene, precum și curse charter, în parteneriat cu cele mai importante agenții de turism.

În luna aprilie, HiSky sărbătorit primul milion de pasageri transportați, iar conform evoluției înregistrate în ultimele luni compania estimează atingerea pragului de două milioane de pasageri la sfârșitul acestei veri.

Călătoriile către cele 12 destinații HiSky cu plecare din Chișinău pot fi rezervate pe site-ul oficial al companiei, www.hisky.aero,  sau la agențiile partenere. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: