image
Sursa foto: Getty Images

Decizie total surprinzătoare la o echipă de top din Europa: Căpitanul, exclus din lot și interzis la antrenamente

Juventus a mai luat o decizie surprinzătoare, după ce a acceptat să fie exclusă de UEFA din Conference League în sezonul 2023/2024.

Cu doar câteva zile înaintea cantonamentului de vară, torinezii au hotărât să îl excludă din lot chiar pe căpitanul echipei, Leonardo Bonucci (36 de ani).

Potrivit Gazzetta dello Sport, fundașul italian a fost anunțat de către cei din conducerea clubului că nu mai face parte din lot.

Bonucci a rămas fără banderola de căpitan, care a ajuns deja la Danilo, iar fotbalistul va fi nevoit să se antreneze de unul singur, întrucât nu va mai fi primit la sesiunile de pregătire colective.

Dacă decizia de a accepta excluderea din Europa poate fi înțeleasă (n.r. Juventus ar fi riscat o sancțiune chiar și mai mare de la UEFA, în cazul contestării), cea legată de Bonucci este de neînțeles.

Italianul a revenit în angrenajul echipei săptămâna aceasta și era pregătit să înceapă antrenamentele pentru sezonul următor, însă a rămas "șocat" de decizia șefilor lui Juventus, conform aceleiași surse.

Chiar dacă și-a petrecut junioratul la Inter și a jucat un an și la AC Milan, Bonucci rămâne o adevărată legendă la clubul torinez.

În cei 12 ani petrecuți la Juventus, Bonucci a adunat 502 de partide, în care a reușit 37 de goluri și 10 assist-uri. La aceste cifre se mai adună și cele 8 titluri în Serie A, 4 Cupe ale Italiei și 5 Super Cupe.

Înainte de această decizie surprinzătoare, Bonucci plănuia să se retragă la finalul sezonului 2023/2024. Acum, rămâne de văzut dacă nu cumva va face acest pas cu un an mai devreme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: