image

Tyson nu se oprește nici la 54 de ani! Anunțul lui "Iron Mike", imediat după lupta cu Roy Jones Jr

Mike Tyson (54 de ani) și Roy Jones Jr (51 de ani) au oferit publicului imagini memorabile. Lupta dintre cei doi coloși ai boxului s-a terminat la egalitate, iar "Iron Mike" nu are de gând să se oprească aici.

Mike Tyson a dominat toate cele opt runde disputate în Staples Center din Los Angeles, însă arbitrii nu au putut declara un învingător. Iată care au fost punctajele oferite la final: 76-76, 79-73 în favoarea lui Tyson și 80-76 în favoarea lui Roy Jones Jr. Tyson a declarat la final că ar fi meritat să câștige, dar se mulțumește și cu o remiză.

La finalul confruntării, Mike Tyson a făcut un anunț neașteptat. Pugilistul de 54 de ani a dezvăluit că are de gând să lupte în continuare și chiar "i-a aruncat mănușa" lui Roy Jones Jr, pentru o revanșă: "Continuu să merg mai departe și vreau să fac mai multe. Absolut voi boxa din nou. Trebuie să luptăm din nou (n.r.- adresându-i-se lui Roy Jones Jr)", a declarat Tyson.

Mike Tyson va primi zece milioane de dolari pentru acest meci demonstrativ. "Iron Mike" a declarat încă de la început că toți banii vor fi donați în scopuri caritabile. De partea cealaltă, Roy Jones Jr o să încaseze un cec în valoare de 1 milion de dolari.

Snoop Dogg a comentat meciul Mike Tyson - Roy Jones Jr și i-a ironizat copios pe cei doi veterani. Reacțiile lui rapperului au devenit virale în scurt timp. La începutul meciului dintre Mike Tyson și Roy Jones Jr, Snopp Dogg a glumit pe seama celor doi pugiliști trecuți de 50 de ani: "Parcă sunt doi unchi de-ai mei care se bat la un grătar", a spus acesta.

Citeşte mai mult despre

comentarii: