image
Sursa foto: Getty Images

Telenovela nu se termină! Werner, ofertat de o altă echipă din Premier League după Chelsea și Liverpool

”Telenovela” transferului lui Timo Werner pare să nu se fi terminat. După ce Chelsea i-a luat fața rivalei Liverpool, o altă forță din Premier League a apărut ”în peisaj”.

Manchester United i-ar fi oferit un contract atacantului german înainte ca acesta să accepte propunerea lui Chelsea. Se pare că există un real interes din partea ”diavolilor” pentru Werner, scrie Dailystar. United l-a vrut pe Werner pentru a acoperi golul lăsat de plecarea lui Romelu Lukaku la Inter Milano.

Manchester United ocupă locul cinci în Premier League, cu 45 de puncte, și există un pericol real de a rata prezența în cupele europene în sezonul următor, lucru care i-ar putea determina pe jucătorii doriți de ”diavoli” să le spună ”nu”.

Echipele interesate de transferul lui Timo Werner par să se fi resemnat cu gândul că germanul a ales-o pe Chelsea.

Și Bayern l-a vrut pe Werner, dar acesta a spus că este tentat de o experiență în ”străinătate”. Hansi Flick aplaudă mișcarea făcută de Chelsea pe piața transferurilor.

”E alegerea lui și, bineînțeles, trebuie respectată. Dacă tot ce am citit despre asta e adevărat, Chelsea a bifat un transfer excelent”, a spus antrenorul lui Bayern, citat de transfermarketweb.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: