image
Sursa foto: Profimedia

Zidane ar putea aștepta degeaba după naționala "Cocoșului galic"! Ce a declarat președintele Federației Franceze de Fotbal

Zinedine Zidane (50 de ani) este liber de contract de aproape un an și jumătate, de la despărțirea de Real Madrid, însă antrenorul francez a anunțat recent că se pregătește să revină pe bancă.

În acest moment, naționala Franței este condusă de către Didier Deschamps, care se află de mai bine de 10 ani pe banca primei reprezentative din Hexagon.

Cu toate acestea, despre Deschamps s-a scris că ar putea pleca după Cupa Mondială din Qatar, iar în locul său să ajungă Zinedine Zidane, însă președintele Federației Franceze de Fotbal a dorit să înlăture orice fel de speculație, cel puțin pentru moment.

"Dacă îşi îndeplineşte misiunea şi doreşte să continue după Mondial, el va fi prioritar (n.r. Deschamps). Nu mă voi vedea atunci spunându-i: 'Timpul tău a trecut". Mingea va fi în terenul său. Postul acesta i se potriveşte ca o mănuşă.

Cine se mai poate lăuda cu un asemenea palmares? Cine? Nimic nu s-a schimbat. Ne vom vedea după Mondial şi vom vorbi. Colaborăm de zece ani. Ne ştim destul de bine. Vrem să reuşim o Cupă Mondială extraordinară", a spus Le Graet, citat de Le Figaro.

De la despărțirea de Real Madrid, Zidane nu a mai preluat o altă echipă, chiar dacă a fost dorit de formații de top din Europa, precum Manchester United sau Paris Saint Germain.

Tehnicianul a vorbit despre viitorul său pentru L'Equipe, iar pe coperta ediției din 23 iunie a apărut un citat al lui Zidane: ”Nu am terminat cu Les Bleus (n.r. echipa națională a Franței).

Astfel, se confirmă faptul că fostul antrenor al lui Real Madrid își dorește să ajungă în viitorul apropiat pe banca selecționatei franceze.

"Când mă veți vedea pe bancă din nou? Curând, foarte curând. Sunt aproape să antrenez din nou. Acum mă bucur de timpul liber, dar nu sunt departe de a reveni", a declarat Zidane, zilele trecute, conform cotidianului spaniol AS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: