image
Sursa foto: Jurnal.md

Huawei P40 Series: Noile telefoane cu hardware și camere foto performante, pregătite să cucerească iubitorii de tehnologie

Huawei Consumer Business Group România a anunțat lansarea oficială a telefoanelor Huawei P40 Series pe piața din Republica Moldova, începând cu data de 22 iunie. Vârful de gamă Huawei P40 Pro, alături de variantele mai accesibile din serie – Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E - sunt disponibile, cu oferte speciale de lansare, la partenerii autorizați ai HUAWEI, special concepute pentru ca noii utilizatori să se poată bucura de mai multe dispozitive din portofoliu.

Toate cele trei telefoane se remarcă printr-un design de ultimă oră și camere foto revoluționare, ce extind radical posibilitățile de fotografiere și înregistrare video. Mai mult, în următoarea perioadă, pentru aproximativ două luni, în funcție de disponibilitatea stocului, la achiziționarea unui Huawei P40 Pro, utilizatorii primesc gratuit o pereche de căști wireless Huawei FreeBuds 3. În același timp, la achiziționarea unui smartphone Huawei P40 lite, utilizatorii primesc o pereche de căști wireless Huawei FreeLace, respectiv o brățară de fitness Huawei Band 4e în momentul achiziționării unui Huawei P40 lite E.

Jurnal.mdJurnal.md

În timp ce vârful de gamă Huawei P40 Pro se remarcă printr-un design nou și camere foto cu mega posibilități de fotografiere și înregistrare video, Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E se remarcă prin culori impresionante, camere foto performante și un raport calitate-preț foarte bun.

Huawei P40 Pro: Tu ce cadru ai surprinde prima dată cu noul telefon cu camere performante?

Huawei P40 Pro are încorporat sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision în configurații cu cameră triplă și cameră cvadruplă. Vârful de gamă aduce o evoluție a camerei cvadruple Leica, cu o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul supersensibil de până la 50x.

Jurnal.mdJurnal.md

Apropie subiectele îndepărtate cu zoom-ul optic de până la 5x, zoom-ul hibrid de până la 10x și zoom-ul digital de până la 50x. Pentru prima dată, Huawei P40 Pro include senzorul RYYB, special conceput pentru a capta mai multă lumină și pentru a oferi o calitate mai bună a fotografiilor cu zoom.

Telefonul dispune de o cameră pentru selfie-uri de 32 MP, de o cameră cinematografică supersensibilă de 40 MP și de o cameră IR Depth care suportă autofocus și simulare bokeh pentru a oferi aceleași efecte de portret excepționale și funcția de deblocare facială IR, care asigură o funcționalitate rapidă a dispozitivului, indiferent de condiţiile de iluminare ambientală.

Huawei Share, disponibil pe EMUI 10.1: Datele din telefon, oglindite pe ecranul laptop-ului în câteva secunde

Pe lângă capacitățile de fotografiere Super Definition, telefonul se remarcă și printr-un design modern, o zonă de afișaj generoasă, un hardware puternic și un sistem de operare revoluționar: EMUI 10.1. Acesta aduce funcții importante utilizatorilor, precum Multi-Screen Collaboration, care transformă Huawei P40 Pro și laptop-ul HUAWEI într-un dispozitiv unic, datele din telefon fiind oglindite pe ecranul no Astfel, dispune de toate beneficiile pentru a deveni un amic inteligent de nădejde, pentru toate activitățile de zi cu zi.

Huawei P40 lite: Super selfie-uri și super baterie

În același timp, Huawei P40 lite, creat pentru tinerii consumatori, este dotat cu un sistem de patru camere, cu poziționare unică și avangardistă pe spatele telefonului. Camera principală de 48 MP suportă cea mai recentă tehnologie de compoziție multi-cadru de la HUAWEI, capabilă să surprindă culori uimitoare prin îmbinarea mai multor fotografii realizate succesiv. Obiectivul cu unghi ultra larg de 8 MP oferă un câmp de vizualizare de 120° pentru ca utilizatorii să poată realiza fotografii mai cuprinzătoare, smartphone-ul fiind ideal pentru peisaje, arhitectură și fotografii de grup. Obiectivul macro poate focaliza obiecte de la 4 cm distanță, adăugând versatilitate configurației solide.

Jurnal.mdJurnal.md

Camera frontală a Huawei P40 lite vine cu mod Super Night Selfie 2.0 pentru a suprinde selfie-uri uimitoare în toate condițiile de lumină. Utilizând algoritmi AI avansați, camera optimizează atât persoana din cadru, cât și fundalul, pentru selfie-uri superbe, realizate fără efort.

Întotdeauna gata de acțiune, smartphone-ul are și o baterie de înaltă capacitate de 4200mAh, cu suport pentru soluția HUAWEI SuperCharge 40W, certificată TÜV Rheinland. Telefonul poate fi încărcat până la 70% în doar 30 de minute, spre bucuria celor care vor să uite de grija bateriei descărcate în momentul în care se pregătesc pentru o deplasare.

P40 lite E rulează pe un sistem EMUI 9.1 inteligent și ușor de utilizat cu Kirin 710F, oferind o experiență fluidă în aplicațiile de productivitate și divertisment. Smartphone-ul include și optimizări la nivel de sistem, cum ar fi Extendable Read-Only File System (EROFS) și tehnologia Full Scene Acceleration, pentru o performanță mai bună a sistemului, memoriei și aplicațiilor.

jurnal.mdjurnal.md

Huawei P40 lite E: specificații de ultimă oră și preț pentru toate buzunarele

Totodată, Huawei P40 lite E este echipat cu un sistem de trei camere foto care include o cameră principală de 48MP, special concepută pentru a surprinde cele mai importante momente și vine cu o serie de actualizări, ceea ce îl poziționează drept cea mai inspirată alegere pentru cei care sunt în căutarea unui smartphone calitativ, la un preț convenabil.

Capacitatea de a detecta fotografierea cu iluminare de fundal ajută la activarea automată a modului HDR al camerei, care poate combina trei cadre realizate succesiv pentru a crea o fotografie uimitoare cu un interval dinamic mai mare. La fel ca multe alte smartphone-uri din portofoliul HUAWEI, și Huawei P40 lite E oferă utilizatorului funcția AI Scene Recognition, care permite camerelor din spate să recunoască peste 500 de scenarii și să optimizeze fotografia în timp real, pentru a transforma simple imagini în fotografii excelente. În plus, captura video 480fps permite surprinderea unor videoclipuri slow-motion cu redare la viteză normală 1/16.

Jurnal.mdJurnal.md

Telefoanele Huawei P40 Series sunt alimentate de Kirin 990 5G pentru a furniza conectivitate integrată 5G cu cel mai cuprinzător suport de bandă 5G, performanță AI robustă și eficiență de putere într-un factor de formă mai mic decât oricare dintre predecesorii săi. Huawei P40 Pro dispune de un panou de 90 Hz cu procesor grafic îmbunătățit.

Nici în ceea ce privește design-ul telefonul nu încetează să impresioneze. Huawei P40 lite E este disponibil în culorile Midnight Black clasic și Aurora Blue. Varianta Aurora Blue folosește degradeuri albastre și verzi pentru a crea un aspect modern, care nu poate trece neobservat, apreciat mai ales de utilizatorii tineri. Pe de altă parte, nuanța Midnight Black promite că nu ai cum să te plictisești de ea, fiind o culoare clasică și rezistentă în timp.

jurnal.mdjurnal.md

Am păstrat veștile cele mai bune pentru final. Toate cele trei telefoane dispun de Huawei AppGallery preinstalat, magazinul propriu, echipat cu cele mai populare și utile aplicații din lume. AppGallery te așteaptă să îl explorezi și să îți personalizezi noul telefon așa cum îți dorești.

Jurnal.mdJurnal.md

Pro, lite sau lite E? Ce telefon HUAWEI ți se potrivește mai bine?

Noutăţile partenerilor

comentarii: