image
Sursa foto: Profimedia

Eden Hazard, cu gândul la retragere: ”Vreau să mă bucur de câteva beri!”

După ce și-a reziliat contractul cu Real Madrid, Eden Hazard (32 de ani) încă nu și-a găsit o nouă echipă.

În lunile în care a fost liber de contract, mijlocașul belgian a refuzat mai multe oferte din partea unor cluburi importante din Europa și nu numai.

Astfel, Eden Hazard a lăsat de înțeles că e tot mai aproape de retragere. Fotbalistul vrea să petreacă mai mult timp cu familia sa, după ani de zile în care a fost ocupat cu antrenamente și meciuri.

”Vreau să am timp să stau cu familia și prietenii. Poate să mă bucur și de câteva beri. Voi rămâne fanul naționalei Belgiei. Am purtat mereu banderola de căpitan cu mândrie”, a spus Eden Hazard, în cadrul unui documentar, citat de AS.com.

În cele 4 sezoane petrecute la Real Madrid, de când ”Galacticii” l-au transferat de la Chelsea, în vara anului 2019, pentru 115 milioane de euro, Hazard a jucat 76 de meciuri, a marcat 7 goluri și a oferit 12 pase decisive.

În cadrul unui interviu, belgianul a fost ironic în legătură cu perioada petrecută pe Santiago Bernabeu, pe care a catalogat-o drept o ”perioadă de odihnă”.

”Este adevărat că în ultimele zile am citit foarte mult lucruri despre mine, dar multe sunt neadevărate. Să joc din nou la Racing White Darin Molembeek cu fratele meu? Nu știu dacă este prostesc sau nu, vom vedea. Știu că nu vă dau răspunsurile pe care vi le doriți, dar sincer, nu le am nici eu încă.

Totuși, vă asigur că încă sunt capabil să fiu fotbalist profesionist, corpul meu poate face față. M-am odihnit doi sau trei ani. Am energie.

După acești trei ani dificili, vreau doar să petrec timpul cu familia mea, să merg în vacanță”, a spus Eden Hazard, conform Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: