image
Sursa foto: Getty Images

Primul indiciu despre super transferul lui Cristiano Ronaldo! Impresarul său are pe masă oferta

Cristiano Ronaldo rămâne un idol pe Old Trafford la peste 10 ani de la mutarea la Real Madrid pentru aproape 100 de milioane de euro, iar fanii lui United sunt entuziasmați de vestea că portughezul s-ar putea întoarce.

Conform cotidianului de sport Record, oficialii lui Manchester United au demarat deja negocierile - impresarul lui CR7, Jorge Mendes, a primit deja o primă ofertă de contract.

Asta după ce managerul Ole Gunnar Solskjaer nu s-a opus deloc aducerii portughezului.

”Eu am jucat împreună cu Cristiano, este cel mai bun jucător din lume, nu m-ar deranja deloc să îl am în echipă,” a spus norvegianul de pe banca ”diavolilor”.

Iar Cristiano a declarat mereu că anii petrecuți la United unde a câștigat 3 titluri și UEFA Champions League sunt printre cei mai frumoși din cariera sa.

“Lumea știe că Manchester United rămâne în inima mea. A fost minunat, suporterii care m-au iubit mereu, nu se știe niciodată ce se poate întâmpla,” a declarat portughezul care joacă la Juventus din 2018.

Juventus ia din ce în ce mai serios în calcul vânzarea lui Cristiano Ronaldo. Potrivit publicației Corriere dello Sport, campioana Italiei ar face o economie uriașă în buget.

Astfel, clubul ar urma să își regândească planul economic. Cu toate acestea, dacă ecomonia făcută la buget în ceea ce privește salariul e clară, er clar că, din punct de vedere al imaginii, clubul are de pierdut.

Cu toate acestea, dacă se pun costurile în balanță, se pare că italienii ar ieși mai bine dacă ar "scăpa" de starul portughez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: